Suroviny
Ribollita - Toskánská polévka s fazolemi
−
+
€1876.0
Příprava polévky
Essence Zeleninový bujón
/l
80.0 ml
0%
Velké bílé fazole
/kg
300.0 g
0%
Voda
/l
3.0 l
0%
Cibule
/kg
100.0 g
0%
Česnek stroužky
/kus
2.0 kus
0%
Olej
/ml
50.0 ml
0%
Mrkev, čerstvá
/kg
300.0 g
0%
Řapíkatý celer (zbavený vláken)
/g
150.0 g
0%
Pórek, bílá část
/kg
100.0 g
0%
Kapusta
350.0 g
0%
Brambory
400.0 g
0%
Knorr Pomodori Pelati - celá loupaná rajčata 2,5 kg
/g
400.0 g
0%
Sůl, Cerný Pepř
/
0.0
0%
Podávání
Plátky chleba / 55 g /
/kus
20.0 kus
0%
Parmezán
/g
100.0 g
0%
/
Příprava polévky
-
Essence Zeleninový bujón 80.0 ml
-
Velké bílé fazole 300.0 g
-
Voda 3.0 l
-
Cibule 100.0 g
-
Česnek stroužky 2.0 kus
-
Olej 50.0 ml
-
Mrkev, čerstvá 300.0 g
-
Řapíkatý celer (zbavený vláken) 150.0 g
-
Pórek, bílá část 100.0 g
-
Kapusta 350.0 g
-
Brambory 400.0 g
-
Sůl, Cerný Pepř
Podávání
-
Plátky chleba / 55 g / 20.0 kus
-
Parmezán 100.0 g