Menu

Suroviny

+

Nálev

  • Voda 2.0 l
  • Sůl 80.0 g
  • Cukr 20.0 g

Maso

Rizoto

Podávání

  • Kadeřávek, vysmažený do křupava 100.0 g

  • Pokud rizoto podáváte na oběd, můžete si ho předvařit a těsně před podáváním přidat trošku vývaru a dokončit vaření.

...

Příprava

  1. Nálev

    • Smíchejte suroviny, do nálevu ponořte kuřecí prsa a ponechte je v chladu alespoň 6 hodin. Poté je vyndejte z nálevu a osušte.
  2. Maso

    • Ramu Combi Profi nastříkejte na G /N plech, položte prsa a opět postříkejte tukem.
    • Pečte při 190 °C 7 min, poté prsa důladněpotřte BBQ omáčou a dopeče dalšíh 5 min.
  3. Rizoto

    • Zesklovaťte na malé kostičky nakrájenou šalotku v rozpuštěném másle s olivovým olejem.
    • Přidejte rýži, jakmile se zahřeje, přilejte připravené suché víno a deglazujte.
    • Často míchejte a pomalu postupně přilévejte Essenci s rozpuštěným šafránem.
    • Dochuťte solí a pepřem, rýže by měla být vařená al dente.
    • Stáhněte z tepla, přidejte máslo a strouhaný cheddar a parmazán.
  4. Podávání

    • Podávejte rizoto v hlubokém talíři s pokrájeným kuřecím prsem a kousky vysmaženého kadeřávku.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu