Menu

Suroviny

+

Slaný nálev na krůtu

Grilované doplňky

  • Slanina, na plátky 100.0 g
  • Koktejlová rajčata se stopkou 600.0 g
  • Sterilované artyčoky 350.0 g
  • Zelené fazolové lusky, celé (blanšírované) 500.0 g

Emulze z koriandru

  • Šťáva z citrónu ( kus 110 g) 20.0 ml
  • Čerstvě nasekaný koriandr 10.0 g
  • Olej 300.0 ml

Rozložte plátky slaniny jeden vedle druhého na pečicí papír, přikryjte druhým, položte na mělký GN plech, přitiskněte druhým, hlubokým GN plechem a vložte do předehřáté trouby o teplotě 130 °C na 20 minut. Rozlože pláky na papíové utěky, aby se zbavily tuku. Po vystydnutí budou křpuavé.

...

Příprava

  1. Slaný nálev na krůtu

    • Krůtí stehno nakrájejte na 50 kousků, kefír rozmíchejte se solí, přidejte nakrájené maso a promíchejte, odstavte na 24 hodin.
    • Potom vyjměte maso z nálevu, hodně odceďte a promíchejte s polovinou omáčky Pang Gang.
    • Napichujte na šašlikové jehly a grilujte.
    • V průběhu grilování potírejte zbytkem omáčky.
  2. Grilované doplňky

    • Plátky slaniny ogrilujte a nalámejte na kousky.
    • Fazole, rajčata a artyčoky (rozkrojené na polovinu)také ogrilujte.
  3. Emulze z koriandru

    • Suroviny na emulzi dobře promíchejte.
  4. Servírování

    • Šašlik položte na talíř, vedle poklaďte grilovanou zeleninu a pokropte ji emulzí z koriandru.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu