Menu

Suroviny

+

P ř í p r ava:


...

Příprava

  1. P ř í p r ava:

    Mleté maso promícháme s bílky, zalijeme studenou vodou a pomalu bez promíchávání přivedeme k varu. Pak stáhneme teplotu a necháme táhnou vývar pod teplotou varu ještě 30 minut. Ochutíme směsí na hovězí bujón a přes plátno masový čaj scedíme.Plátky sušené šunky vložíme přes sebe do vaflovače a upečeme do křupava.Pro libečkové pyré spaříme lístky libečku ve vařící vodě a okamžitě zchladíme v ledové vodě. Necháme okapat a osušené vložíme do mixéru spolu s olivovým olejem. Rozmixujeme do hladkého pyré. Můžeme případně jemně zahustit střídkou z bílého chleba.Masový čaj servírujeme vlažný v malé karafě, navrch položíme upečenou křupavou vafli, doplníme o drobné kapky pyré a kousky natrhaných libečkových listů. Můžeme dekorovat i prachem z hovězího loje a mikrobylinkami nebo květy. Doplníme o brčko na pití.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu