Menu

Suroviny

+

Nudle

  • Nudle Chow Mein 500.0 g

Kuře

  • Kuřecí prsa 600.0 g
  • Sójová omáčka 40.0 ml
  • Barevný pepř drcený 3.0 g
  • Sezamový olej 20.0 ml

Krevety

  • Krevety 16/20, očištěné 600.0 ml
  • Olej 30.0 ml

Omeleta

  • Vejce 5.0 kus
  • Olej Na Pečení

Zelenina

Servírování

  • Jarní cibulka, proužky 50.0 g
  • Arašídy, orestované dozlatova 50.0 g

Anglický výraz Stir-fry je název metody rychlého a krátkého smažení při vysoké teplotě, nejlépe ve wokpánvi. Na přípravu tohoto pokrmu můžete použít libovolné ingredience. Tajemství spočívá ve vhodné spojovací omáčce.

...

Příprava

  1. Nudle

    • Nudle vařte 3 minuty a sceďte.
  2. Kuře

    • Nakrájejte kuřecí prsa, marinujte je v sójové omáčce a barevném pepři. Nechejte 1 hodinu odpočinout.
    • Zprudka opečte na sezamovém oleji.
  3. Krevety

    • Krevety opražte na oleji.
  4. Omeleta

    • Upečte omeletu z 5 vajec a nakrájejte na kousky.
  5. Zelenina

    • Na oleji nechejte zesklovatět šalotku s česnekem, následně přidejte mrkev, celer, hrášek, cuketu a zázvor.
    • Chvíli prudce pečte, přidejte nudle a ostatní ingredience.
    • Vše promíchejte.
  6. Servírování

    • Smažené nudle servírujte posypané jarní cibulkou a arašídy.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu