Menu

Suroviny

+

Maso a těstoviny

  • Krevety loupané 16/20 450.0 g
  • Kuřecí prsa 450.0 g
  • Tenké vaječné těstoviny 600.0 g
  • Olej 25.0 ml

Zelenina


Bami Goreng je tradiční indonéské jídlo. Obvykle se připravuje s kuřecího masa, nudlí a křupavé zeleniny. Jednoduché a chutné.

...

Příprava

  1. Maso a těstoviny

    • Krevety a kuřecí prsa očistěte. Kuřecí maso nakrájejte na nudličky.
    • Těstoviny uvařte.
    • Krevety a kuřecí nudličky zprudka osmažte na pánvi wok, poté přendejte stranou a ponechejte v teple.
  2. Zelenina

    • Zeleninu očistěte a nakrájejte: Pak Choi/čínské zelí, papriku a cibuli na proužky, rajčata na kostky.
    • Na pánvi wok orestujte zeleninu, fazolové klíčky, tofu, vyklepnuté vejce a těstoviny.
    • Přidejte omáčku Sunshine Chili a sůl dle chuti.
    • Orestovanou zeleninu promíchejte s krevetami a kuřecím masem.
    • Hotový pokrm ozdobte jarní cibulkou a osmaženou šalotkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu