Menu

Suroviny

+

Hovězí kuličky

  • Mleté hovězí maso 1000.0 g
  • Vejce 2.0 kus
  • Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 100.0 ml
  • Sůl, Pepř Podle Chuti
  • Pšeničná Mouka K Poprášení
  • Tuk Na Smažení Na Smažení

Omáčka

Servírování


Zajímavý pokrm z těstovin obsahující ingredience tradiční boloňské omáčky.

...

Příprava

  1. Hovězí kuličky

    • Hovězí maso smíchejte s vejci, Rama 31%a kořením.
    • Vytvarujte kuličky velikosti vlašského ořechu (5 kuliček na porci).
    • Usmažte v silné vrstvě tuku.
  2. Omáčka

    • Omáčku demi glace smíchejte s vodou a přiveďte k varu.
    • Na Ramě Culinesse osmahněte cibulky, po chvilce přidejte víno, zredukujte a přidejte do omáčky demi glace.
    • Vše spojte s kuličkami a vařte na mírném ohni, dokud nedosáhnete požadované konzistence omáčky.
  3. Servírování

    • Těstoviny uvařte v osolené vodě, sceďte a smíchejte s omáčkou a kuličkami.
    • Servírujte v hlubokém talíři srajčaty Tomato Pronto a blanšírovaným řapíkatým celerem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu