Menu

Suroviny

+

Připrava pivní majonézy

Připrava masa

  • Mleté vepřové maso 600.0 g
  • Mleté hovězí maso 600.0 g
  • Pivní klobásy 10.0 ks
  • Sýr typu Muenster 10.0 ks

Sestavení burgeru


Směs vepřového a hovězího masa, ozdobená pivními klobásami, sýrem typu Muenster, kyselým zelím, žlutou hořčicí a pivní majonézou.

...

Příprava

  1. Připrava pivní majonézy

    • Orestujte cibuli a česnek, dokud nezměknou.
    • Přidejte pivo a vařte, dokud nevyprchá.
    • Smíchejte v mixéru s Hellmann’s majonézou a rozmixujte dohladka.
    • Uchovávejte v chladničce.  
  2. Připrava masa

    • Smíchejte mleté vepřové a hovězí maso a vytvořte z něj placičky o váze 120 gramů.
    • Placičky opečte dozlatova a opečte i pivní klobásy.
    • Na placičky dejte sýr.  
  3. Sestavení burgeru

    • Potřete vrchní část housky žlutou hořčicí a spodní část housky pivní majonézou.
    • Pivní klobásy rozkrojte podélně. Na každou placičku dejte obě poloviny pivní klobásy a kyselé zelí.  
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu