Menu

Suroviny

+

Marináda

Steaky

  • Vepřové žebírko/ krkovice (á 200-400 g) 10.0 kus

Uzená švestková majonéza

  • Hellmann's Professional majonéza 5 l 200.0 g
  • Švestková povidla 150.0 g
  • Tekuté udírenské aroma 10.0 ml
  • Šťáva z limetky
  • Sušené chilli vločky 1.0 g

Servírování

  • Sladká kukuřice, celá (á 200 g) 10.0 kus
  • Máslo 100.0 g

Do švestkové uzené majonézy můžete přidat nakrájené sušené švestky marinované ve whisky.

...

Příprava

  1. Marináda

    • Smíchejte jednotlivé suroviny na marinádu.
  2. Steaky

    • Jednotlivé steaky potřete směsí a nechte alespoň ½ hodiny marinovat.
    • Poté maso opečte na rozpáleném grilu na požadovaný stupeň propečení. V průběhu grilování maso ještě potřete marinádou.
  3. Uzená švestková majonéza

    • Majonézu promíchejte s povidly a udírenským aroma.
    • Podle potřeby dochuťte chilli nebo limetkovou šťávou.
  4. Servírování

    • Marinádou potřený steak podávejte s grilovanou kukuřicí a uzenou švestkovou majonézou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu