Menu

Suroviny

+

P ř í p r ava:


...

Příprava

  1. P ř í p r ava:

    Osolenou vodu přivedeme k varu, přidáme zelené části z jarní cibulky a vaříme 30 sekund, poté vyjmeme a vložíme do studené vody s ledem. Do vařící vody přidáme hrášek a vaříme 3–4 minuty. Poté stejně přendáme do studené vody s ledem.Zeleninu vyjmeme a osušíme. Přendáme do thermomixu a mixujeme zelenou část z jarní cibulky spolu s hráškem, olivovým olejem, mátovými lístky, podmáslím, rostlinným krémem na šlehání a s trochou vody do hladka. Případně propasírujeme, nebo přecedíme.Dochutíme zeleninovým bujónem a osolíme. Vložíme do lednice a necháme vychladnout.Polévku podáváme v malých porcích vychlazenou a nazdobenou například nasekaným vaječným bílkem, výhonky hrášku a modrým jedlým květem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu