Menu

Suroviny

+

Šulky:


...

Příprava

  1. Šulky:

    1. Omytou a očištěnou celou hlávku zelí ponoříme do většího hrnce s vodou a vaříme. Během vaření odkrajujeme z hlávky list po listu, až odkrojíme košťál. 
    2. Mleté maso osolíme, okořeníme paprikou a promícháme s nevařenou rýží a rajským protlakem. 
    3. Směs zabalíme do uvařených listů z hlávkového zelí. 
    4. Naplněné závitky postupně navrstvíme s kysaným zelím do hrnce tak, že na dno hrnce vyskládáme závitky a na ně dáme vrstvu kysaného zelí a bobkový list, pak zalijeme vodou a vše dusíme do změknutí.
    5. Oloupané brambory uvaříme a poté promícháme s máslovým tukem a posypeme pažitkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu