Menu

Suroviny

+

Ryba (vysmažená v těstíčku):

  • Čerstvá makrela (nebo jiná spíše větší čerstvá ryba), celá 1200.0 g
  • Hladká mouka 400.0 g
  • Pivo 550.0 ml
  • Prášek do pečiva 24.0 g
  • Sůl 6.0 g
  • Olej na smažení 200.0 ml

Nakládaná červená cibule:

  • Vinný ocet
  • Červená cibule - pružky 400.0 g
  • Cukr
  • Čerstvě nasekaný koriandr
  • Celý pepř černý

Tortilly (opečené):


...

Příprava

  1. Ryba (vysmažená v těstíčku):

    • V připraveném těstíčku vysmažíme rybu (cca 4 kousky na porci).
  2. Nakládaná červená cibule:

    • Nakrájenou cibuli si naložíme do nálevu a necháme marinovat.
  3. Tortilly (opečené):

    • Nasucho opečeme na pánvi, naplníme je nakrájenou zeleninou, vysmaženou rybou a doplníme Hellmann´s koktejlovým dresinkem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu