Menu

Suroviny

+

Jazyk

  • Uzený hovězí jazyk, vařený 1.5 kg
  • Tuk 80.0 g
  • Nakládané cibulky 300.0 g
  • Cibule červená 50.0 g

Kari omáčka

Podávání

  • Mikro bylinky - lístky z řepy

Uzený jazyk můžete úspěšně zaměnit za jiné uzené maso např. uzenou pečeni.

...

Příprava

  1. Jazyk

    • Hovězí jazyk, uvařený doměkka a oloupaný, nakrájejte na stejnoměrné kostky (cca 7 ks na porci), které zprudka opečte na tuku.
  2. Kari omáčka

    • Majonézu dobře promíchejte s kari pastou a rostlinným krémem.
  3. Podávání

    • Kari omáčku rozprostřete pomocí lžíce na talíř, rozmístěte opečené kousky jazyka, navrch položte nakládané cibulky, které můžete předtím nechat chvíli marinovat v nálevu od červené řepy (dostanou krásnou růžovou barvu) a dozdobte proužky červené cibule a lístky mikro bylinek.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu