Menu

Suroviny

+

Omeleta

  • Vejce 30.0 kus
  • Mléko 150.0 ml
  • Sůl a pepř
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l 100.0 ml

Náplň

  • Losos filet bez kůže 1.0 kg
  • Uzený losos 500.0 g
  • Kopr, čerstvý 10.0 g
  • Sýr, cottage 400.0 g
  • Pažitka, čerstvá

Podávání

  • Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 200.0 ml
  • Pažitka, čerstvá

Náplň omelety můžete doplnit ještě například o drobně nasekané lišky.

...

Příprava

  1. Omeleta

    • Vejce mírně promíchejte s mlékem, ochuťte a nalijte na pánev s rozehřátým tukem. Párkrát protrhejte vznikající omeletu a nechte finálně srážet do tvaru omelety.
  2. Náplň

    • Do polotuhé omelety vložte na jednu polovinu nakrájejte kostky lososího masa, nechejte maso prohřát, přidejte špičky čerstvého kopru, hrudky sýra a nakrájenou pažitku.
  3. Podávání

    • Propečenou omeletu přehněte v polovině, přendejte na talíř k zvolené příloze a doplňte o kopeček Ramy Cremefine. Dozdobte čerstvou pažitkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu