Menu

Suroviny

+

Ingredience na přípravu

  • Brambory uvařené ve slupce, poté oloupané 1,5 kg
  • cibule 120.0 g
  • Nakládané houby 400.0 g
  • Pažitka 30.0 g
  • Hellmann's Vegan 2L 300.0 g
  • Citronová šťáva
  • Sůl A Pepř
  • Dijonská Hořčice

Vyzkoušejte náš recept na veganský bramborový salát, který se hodí jako příloha ve velikonočním menu.

...

Příprava

  1. Ingredience na přípravu

    • Brambory nakrájejte na kostičky.
    • Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a žampiony nakrájené na čtvrtky.
    • Přidejte nakrájenou pažitku.
    • Všechny ingredience smíchejte s majonézou a dochuťte dle vlastních preferencí.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu