Menu

Suroviny

+

Maso:

Dresink:

  • Hellmann's Vegan 2L 300.0 g
  • Celozrnná hořčice 40.0 g
  • Dijonská hořčice 20.0 g
  • Med 40.0 g
  • Citrónová šťáva 20.0 ml

Vyzkoušejte náš recept na vynikající veganský burger doplněný medovo-horčičným dresinkem a karamelizovanou cibulí. Zamilují si ho vegani či vegetariáni, ale také hosté, kteří si burger bez klasického masa neumí představit. 

...

Příprava

  1. Maso:

    • Rozehřejte gril nebo pánev na smažení a namažte ji olejem. Rozmražené maso grilujte cca. 8 minut, obracejte ho každé 2 minuty.
  2. Dresink:

    • Smíchejte všechny ingredience.
  3. Karamelizovaná cibule:

    • Cibuli smažte na oleji, dokud nebude průsvitná. Přidejte cukr a zkaramelizujte, abyste dosáhli požadované barvy.
  4. Příloha:

    •  Každou housku zevnitř zlehka ugrilujte.
    • Na spodní polovinu housky rozetřete větší množství dresinku, poté navrstvěte salát, grilované maso, plátek sýra, dvě rajčata a dva plátky nakládaných okurek.
    • Navrch přidejte kečup smíchaný s kouřovou esencí a posypte karamelizovanou cibulí.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu