Menu

Suroviny

+

Ingredience na přípravu polévky

Ingredience na petrželový olej

  • Listy petržele 1.0 svazek
  • Olivový olej 100.0 ml

Vyzkoušejte náš recept na veganský krém z bílé zeleniny, skvělou velikonoční polévku.

...

Příprava

  1. Ingredience na přípravu polévky

    • Na oleji krátce orestujte cibuli, poté přidejte celer a petržel nakrájenou dle vašich preferencí.
    • Pokračujte v pečení několik minut na mírném ohni.
    • Zalijte vodou, přidejte brambory, květák a koncentrovaný vývar. Vařte, dokud veškerá zelenina nezměkne.
    • Rozmixujte a dochuťte podle chuti.
  2. Ingredience na petrželový olej

    • Listy petržele nechte spařit, ponořte do ledové vody a osušte. Zalijte olejem, zahřejte na 60 °C a udržujte danou teplotu 5 minut.
    • Ochucený olej rozmixujte nebo rozdrťte v hmoždíři a poté sceďte přes jemné sítko nebo plátýnko.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu