Menu

Suroviny

+

Vývar:

Vložka:

  • Těstoviny ramen 700.0 g
  • Vegetariánské kousky 700.0 g
  • Baby kukuřice 150.0 g
  • Pak choi zelí 300.0 g
  • Cukrový hrášek, blanšírovaný 100.0 g
  • Bambusové výhonky, syrové 150.0 g

Servírování:

  • Jarní cibulka, pažitka, nakrájená 50.0 g
  • Řasa nori 2.0 paličky

...

Příprava

  1. Vývar:

    • Všechny přísady do vývaru dejte do hrnce s vodou, přidejte polovinu sójové omáčky Ketjap Manis a několik minut vařte, podle chuti dochuťte.
  2. Vložka:

    • Nudle vařte 3–4 minuty, poté sceďte a zchlaďte.
    • Ve druhé polovině sójové omáčky Ketjap Manis krátce zkaramelizujte vegetariánské kousky.
    • Kukuřici podélně nakrájíme na menší kousky.
  3. Servírování:

    • Prohřáté nudle dejte do misek a poté z vývaru vařenou mrkev, shitake houby, zázvor, bambusové výhonky, pak choy, kukuřici, cukrový hrášek a karamelizované kousky.
    • Vše zalijte vroucím odvarem.
    • Posypeme jarní cibulkou, pokrájeným chilli a nakonec vložíme kousky řasy nori.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu