Menu

Suroviny

+

Na zálivku:

Na salát:

Oplatka:


Máme pro vás exkluzivní recept na vyladěný veganský salát s pravou francouzskou oplatkou! Tuhle pochoutku si vaši hosté zamilují! 

...

Příprava

  1. Na zálivku:

    • Důkladně promíchejte vodu, citronovou šťávu, ocet, med, pažitku, česnek, sůl a pepř.
    • Celou směs nalijte do mísy, přidejte Primerbu a za stálého šlehání přidejte oba oleje.
    • Nakonec přidejte hořčici a důkladně promíchejte.
  2. Na salát:

    • Hrušky a mrkev lehce ogrilujte.
  3. Oplatka:

    • Smíchejte vodu, olej, mouku a Primerbu. Malé množství připravené směsi nalijte na rozehřátou suchou teflonovou pánev a pečte, dokud se olej nerozpustí.
    • Jemně vyjměte z pánve tenkou špachtlí. 
  4. Servírování:

    • Všechny ingredience naaranžujte na talíř.
    • Na závěr posypejte granátovým jablkem, přelijte zálivkou a ozdobte oplatkou.
    • Případně podávejte s krutony opečenými s veganskou mozzarellou smíchanou se zeleným pestem Primerba. 
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu