Menu

Suroviny

+

Těsto:

  • Hladká mouka 1650.0 g
  • Ledová voda 900.0 ml
  • Olivový olej 100.0 ml
  • Čerstvé droždí 14.0 g
  • Sůl 20.0 g

Pizza:

  • The Vegetarian Butcher NoMince 2KG 600.0 g
  • Cherry rajčata oranžová 300.0 g
  • Knorr Rajčatová omáčka 10 kg 800.0 g
  • Veganská Mozzarella 1200.0 g
  • Olivový olej 400.0 ml
  • Paprika červená, čerstvá 150.0 g
  • Ajvar - papriková omáčka 10.0 g

Rostlinná pizza představující „The Vegetarian Butcher“ NoMince.

...

Příprava

  1. Těsto:

    • Ve vodě s ledem a rozšlehejte droždí, přidejte moukusmíchanou se solí a promíchejte.
    • Poté přidejte olivový olej a hněte asi 20 - 25 minut, dokud nebude těsto hladké a měkké
    • Těsto zakryjte a odložte na hodinu, poté ho rozdělte na 10 porcí o hmotnosti asi 270 gramů.
    • Tvarujte kuličky, přikryjte potravinářskou fólií a odložte na několik hodin do chladničky (těstové kuličky lze po vytvarování zmrazit).
  2. TVB:

    • Nakrájejte červenou papriku na kostičky, smíchejte s TVB NoMince kousky, olivovým olejem a paprikovou omáčkou Ajvar.
  3. Pizza:

    • Vytvořte si pizza placku.
    • Rovnoměrně rozetřete omáčku na celou placku, přidejte připravenou směs s TVB NoMince, posypte sýrem, přidejte oranžové cherry rajčata nakrájená na půlky.
    • Vložte pizzu do předehřáté pece na pizzu s teplotou 320° - 350° C a pečte ji asi 3-4 minuty.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu