Menu

Suroviny

+

Telecí kýta

  • Telecí kýta 1.0 kg
  • Sůl, Cerný Pepř
  • Olej 30.0 ml

Omáčka

  • Hellmann's Decorative majonéza 3l 400.0 g
  • Citrónová štáva, čerstvá 30.0 ml
  • Ančovičky, syrové, grundle 30.0 g
  • Tuňák v oleji 300.0 g
  • Kapary 60.0 g
  • Voda 50.0 ml
  • Sůl, Cerný Pepř

Podávání

  • Sakura mix 10.0 g
  • Růžový pepř, celý 5.0 g

Klasický italský recept chutná nejlíp druhý den, kdy se studené plátky telecího masa trochu rozleží v tuňákové omáčce.

...

Příprava

  1. Telecí kýta

    • Maso očistěte, potřete olejem a vložte do trouby – kombinace pečení s párou, teplota 140 °C, v sondě 70 °C.
  2. Omáčka

    • Do majonézy přidejte šťávu z citrónu, ančovičky, okapaného tuňáka, polovinu kapar a studenou vodu, umixujte do hladka a upravte dle chuti.
    • Studené telecí maso nakrájejte na tenké plátky.
  3. Podávání

    • Podávejte přelité tuňákovou omáčkou, s nastříhanými lístečky Sakury, posypané růžovým pepřem a kaparami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu