Menu

Suroviny

+

Postup

  • Knorr Zelená kari pasta 850 g 150 g
  • Olej 60 ml
  • Voda 1.30 l
  • Kokosový krém 225 g
  • Cukr 60 g
  • Rybí omáčka 45 ml
  • Limetka 1 kus
  • Kafírové listy 8 kus
  • Kuřecí prsa (na kostky) 1.40 kg
  • Lilek, kostky 800 g

...

Příprava

  1. Postup

    • Na oleji orestujeme kari pastu, zalijeme vodou, uvedeme do varu a vsypeme sušený kokosový krém.
    • Omáčku ochutíme cukrem, rybí omáčkou a šťávou z limetky. Přidáme kafítové listy, kuřecí prsa a lilek.
    • Vaříme do měkka a požadované konzistence.
    • Podáváme v misce nejlépe s jasmínovou rýží.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu