Menu

Suroviny

+

POSTUP ZÁVITKY :

POSTUP OMÁČKA:


...

Příprava

  1. POSTUP ZÁVITKY :

    • Z hlávkového zelí vykrojte tvrdý košťál a oloupejte jednotlivé listy tak, aby se nepotrhaly. Listy spařte vroucí vodou, aby změkly.
    • Cibuli orestujte na oleji a nechte vychladnout. V míse smíchejte všechny ostatní ingredience, přidejte cibuli a dochuťte.
    • Masovou směs pokládejte na jednotlivé zelné listy a zabalte do válečků.
    • Hotové závitky poskládejte do pekáče a zalijte horkou vodu s kořenicí přísadou Delikát.
    • Pekáč přiklopte, vložte do  trouby a  nechte péct cca 20–30 minut.
    • Po uplynutí této doby vyndejte závitky z trouby a odlijte 1 litr vývaru na přípravu rajčatové omáčky.
  2. POSTUP OMÁČKA:

    • Orestujte cibuli, přidejte rajčatový protlak a nechte ho chvíli zatáhnout.
    • Zalijte odloženým vývarem, zahustěte opraženou moukou a přiveďte k varu.
    • Závitky podávejte s bramborami a omáčkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu