1. Úvod do odpadového hospodářství
V tomto videu se setkáte s šéfkuchařem Richardem Greenem, který představí některé z hlavních dopadů a opatření, která lze podniknout ke snížení množství gastro odpadu v restauraci.
2. Jak kontrolovat množství produkovaného odpadu
Naučte se, co má být účelem kontroly produkce odpadu ve vaší restauraci a jak jí provádět.
3. Efektivní nákupování
Jedním ze způsobů, jak snížit množství gastro odpadu v kuchyni restaurace, je efektivní nakupování potravin. Ponořte se do toho, proč je to důležité, a získejte několik tipů, jak na to.
4. Řízení zásob a sestavení menu v restauraci
Provozní manažer Santosh Shetty vás řekne o výhodách sestavení menu dle současných trendů.
5. Plánované řízení odpadu při přípravě a výrobě
Naučte se několik tipů a triků, jak co nejlépe využít svůj gastro odpad a snížit tak celkové náklady na odpad.
6. Jak na zbytky z talířů
Jak můžete minimalizovat zbytky a odpad, který zůstává na talířech hostů vaší restaurace? Podívejte se na toto video a dozvíte se více.
7. Jak na zbytky z bufetové nabídky
Dobrým způsobem minimalizování zbytků a odpadu z bufetového servírování je naučit se, jak správně odhadnout, kolik lidí očekáváte. Podívejte se na toto video a získejte několik dalších tipů.