1. Úvod
Šéfkuchaři Frederic Duval a Murphy vám představí dva způsoby zpracování základního suflé. Vyzkoušejte sladkou nebo slanou variantu. Ukážeme vám techniky a zapomenete na to, že toto jídlo má pověst náročného na přípravu.
2. Ingredience
Začněte od základu – moukou, vejci a máslem zahuštěným roquefortskou nivou a promíchejte s panko strouhankou.
3. Suflé s roquefortem - část 1
Suflé začněte přípravou klasické bílé jíšky, směsi mouky T45 a rozpuštěného másla vyšlehaného s mlékem.
4. Suflé s roquefortem - část 2
Rozpusťte rokfort a připravte si bešamel, před šleháním a odstavením přidejte žloutky.
4. Suflé s roquefortem - část 3
Jako další se naučte techniku přípravy forem na suflé. Kartáčujte, ochlaďte, vyšleháte a dotáhněte to do úspěšného konce.
5. Suflé s roquefortem - část 4
Ve 4. části vás provedeme posledními kroky: vařením, prezentací a servírováním jídla! Naučte se, jak upéct suflé pro dekadentní výsledky a působivé servírování.
6. Vybavení a ingredience
Šéfkuchař Murphy z Launceston Place přináší nótu sladkosti s rýžovým pudingovým suflé z passion fruit / mučenky. Seznamte se s potřebnou přípravou a také s přísadami, ze kterých se tento pokrm skládá.
7. Sufflé z rýžového pudinku s marakujou - část 1
Začněte šleháním a mícháním ingrediencí, abyste vytvořili základ rýžového pudinku a světlé bílé těsto, než přejdete k části 2.
8. Sufflé z rýžového pudinku s marakujou - část 2
Podívejte se na závěrečnou část, kde se dozvíte teploty a časy pečení, a také tipy na texturovaný talíř s osvěžující jogurtovou zmrzlinou.