Menu
Future Menus: Irresistible Vegetables_1.Introduction_UFSAcademy

2:38

1. Úvod

V tomto kurzu šéfkuchař Eric Chua, šéfkuchař Maurits van Vroenhoven a šéfkuchař René-Noel Schiemer vám ukážou, jak inovativním a kreativním způsobem používat zeleninu k vytvoření lahodných předkrmů, hlavních jídel a dezertů. Zeleninový svět nabízí spoustu ingrediencí, které lze s trochou experimentování a techniky proměnit v alternativy masa, smetany a mnoho víc.

Future Menus: Irresistible Vegetables_2.Charred Brussels Sprouts with Smoky Gochujang Glaze_UFSAcademy

7:49

2. Opečená růžičková kapusta s uzenou glazurou Gochujang

V tomto videu singapurský šéfkuchař Eric Chua vyzdvihuje skromnou a cenově výhodnou zeleninu Brassica svým neodolatelným receptem na růžičkovou kapustu. Šéfkuchař Eric ukazuje, jak kořenit a opékat růžičkovou kapustu, jak připravit salát coleslaw se syrovou růžičkovou kapustou a jak připravit korejskou kouřovou polevu na ozdobu pokrmu.

Future Menus: Irresistible Vegetables_3.Carrots 4 Ways with Mole Chunks_UFSAcademy

8:20

3. Mrkev na 4 způsoby s kousky Mole

Náš německý šéfkuchař René-Noel Schiemer předvádí nový bezodpadový veganský recept Carrots 4 Ways. Šéfkuchař René v tomto videu ukazuje, jak pracovat, ochucovat a podávat různé druhy mrkve. Nakonec šéfkuchař René ukáže, jak na talíře připravit pokrm, který je perfektní jako předkrm nebo hlavní jídlo.

Future Menus: Irresistible Vegetables_4.Parsnip Mini Magnum Ice Cream and Panna Cotta_UFSAcademy

6:44

4. Pastinákové mini nanuky a Panna Cotta

Šéfkuchař Maurits van Vroenhoven ukazuje, jak proměnit pastinák na mini zmrzlinu a dezert panna cotta. Naučte se připravit chutnou karamelovou pomazánku s topinamburem, bobulemi rakytníku a gelem kalamansi a sušenkami z pastináku a moučkového cukru a nakonec, jak naservírovat tento lahodný dezert na bázi kořenové zeleniny.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu