Zde se dozvíte několik praktických tipů, jak upravit jídelní lístek a pokrmy tak, aby byly pro hosty zdravější a přitažlivější
Existuje mnoho způsobů, jak vytvořit zdravější jídelní lístek. Zde se seznámíme s některými běžnými postupy, které vám pomohou vytvořit pro hosty zdravější a chutnější pokrmy.
Štítky na potravinách poskytují informace o produktu včetně výživových hodnot. Když budete správně rozumět štítkům na potravinách a budete schopni informovat hosty o výživových hodnotách, můžete jim pomoci učinit zdravější rozhodnutí. Toto lze provést několika různými způsoby:
Přečtěte si o vlastnostech zdravých pokrmů a zjistěte, jak je používat k vytvoření lepšího jídelního lístku pro vaši restauraci. Zdravé jídlo má:
Když nyní známe vlastnosti zdravých pokrmů, pojďme se podívat na zdravější způsoby vaření, které můžete použít k jejich přípravě:
Zde je seznam zdravějších alternativ koření, které můžete použít při vaření:
Zdravé stravování není jen o množství vitamínů a minerálů obsažených v pokrmech, ale také o tom, abyste hostům servírovali vyvážený talíř. Zde uvádíme několik tipů k tomu, jaké množství jednotlivých částí pokrmu se má na talíři nacházet, aby představoval vyváženou stravu:
Kromě podávání vyváženého talíře plného živin, vitamínů a minerálních látek zde uvádíme několik tipů, které budou přispívat k propagaci zdravého stravování ve vaší restauraci:
Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky. Klikněte na ikonu sdílet výše a vybrerte přidat do domovské obrazovky Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přirat na domovskou obrazovku. Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky.