Čerstvé bylinky bohužel nejsou vždy k dispozici a sušení bylinek vyžaduje čas, přičemž ne všechno musí vyjít tak, jak jste si představovali. Proto se vyplatí mít po ruce Knorr Professional Primerba pasty.
Co je Knorr Professional Primerba?
Jsou to aromatické bylinkové pasty a koření konzervované v rostlinných olejích s přidanou solí, které vašim pokrmům okamžitě dodají vůni, chuť a pozvednou je na novou úroveň.
Bohatou a koncentrovanou chuť bylinek si tak můžete užít po celý rok. Lze je použít pro pokrmy ve studené i teplé kuchyni, a to ve všech fázích vaření. Hotové bylinkové směsi mají řadu výhod: jsou skvělé pro menší kuchyně, protože nevyžadují skladování velkého množství bylinek, a také pro velké kuchařské týmy v rušných kuchyních, kde jde o čas a efektivitu. Zajistí, že vždy získáte dokonalou, rozmanitou chuť a nádherné aroma svých pokrmů.
Jaké typy Primerba past se vyplatí mít v kuchyni?
Oblíbené Primerba pasty vyrobené z bylin jsou naprosto univerzální a jsou k dispozici v různých variacích.
Za vyzkoušení určitě stojí Knorr Professional Primerba Zahradní bylinky - obsahuje směs bylin jako majoránku, tymián, bazalku, rozmarýn a česnek. Hodí se k ochucení teplých i studených pokrmů.
Italské a francouzské bylinky
Čtyři produkty, které jsou ideální pro italská jídla: Knorr Professional Primerba All´Italiana, Knorr Professional Primerba Červené Pesto a Knorr Professional Primerba Zelené Pesto, Knorr Professional Primerba Bazalka.
Knorr Professional Primerba Bazalka je skvělá pro všechna italská jídla: polévky, vinaigretty a salátové dresinky, těstoviny, pizzy, mořské plody a maso. Například dodá svěží vůni krémové rajčatové polévce, krásnou barvu salátu caprese a zvýrazní chuť rajčatové omáčky - jako v našem receptu na tresku s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce.
Knorr Professional Primerba All´Italiana lze použít na těstoviny, pizzu a maso připravené v italském stylu.
Knorr Professional Primerba Pesta – ať už zelené nebo červené - je ideální pro omáčky k těstovinám, krémové polévky a salátové dresinky.
A nakonec Knorr Professional Primerba Provensálské bylinky kombinuje majoránku, tymián, rozmarýn, bazalku a česnek. Skvěle se hodí nejen do francouzské kuchyně. Vůně tymiánu krásně ladí také k české kuchyni, stejně tak i k maďarským, španělským nebo řeckým pokrmům. Bohatá a intenzivní chuť tymiánu může také obohatit všechna teplá jídla, jako jsou polévky, těstoviny nebo restovaná zelenina, je skvělá i jako přídavek do dipů, olejo-octových zálivek a marinád. Tato dokonale vyvážená směs bylinek vám umožní okořenit zároveň pečená a grilovaná masa včetně omáček k těmto masům, stejně jako přísady do nádivek a náplní nebo třeba na pečené brambory.
Přesvědčte se, že Knorr Professional Primerba pasty patří k nejoblíbenějším produktům pro profesionální vaření, umožní vám optimalizovat vaše procesy a podávat opravdu chutné pokrmy. Je škoda je nezkusit!
Rostlinné recepty (4)
Související produkty
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.