1. Základy: úvod, vybavení a ingredience
Sledujte kuchaře Freda Duvala, hlavního šéfkuchaře v The White Onion restauraci, který vás provede zpěňováním polévek se zaměřením na okurkové gazpacho. V tomto videu představí základní vybavení a ingredience, které potřebujete k vytvoření této super lehké letní polévky
2. Základy: okurkové gazpacho
Šéfkuchař Fred Duval vnáší do přípravy gazpacha nádech lehkosti díky použití šlehačkové iSi láhve a přidání ozdoby z lisované okurky.
3. Pokročilé techniky: Úvod, vybavení a ingredience
Podívejte se, jak Ben Murphy, šéfkuchař v Launceston Place, předvádí, jak používat šlehačkové iSi láhve. Ukáže vám vybavení a ingredience, které budete potřebovat, abyste zvládli jeho typický pokrm a vytvořili neuvěřitelné chutě a textury.
4. Pokročilé techniky: Míchaná vejce a Foie Gras Amuse-Bouche
Naučte se, jak vytvořit tuto gurmánskou obměnu snídaňové klasiky. Připravte pěnu z míchaných vajec s podzimním lanýžem a kváskovým chlebem s použitím šlehačkové iSi láhve.