Menu
Future Menus: Low-Waste Menus_1.Introduction to Low Waste Menus_UFSAcademy

3:02

1. Úvod do Zero waste menu

Šéfkuchař Thais Gimenez v tomto videu představuje téma Zero waste menu – nový způsob pohledu na vaření zaměřený na využití ingrediencí chytrým způsobem, snížení odpadu a zvýšení zisku. Nízký odpad je více než trend, je to nová perspektiva, která tu zůstane.

 Future Menus:  Low-Waste Menus_2.Slow-cooked Pork Belly with Cauliflower Purée__UFSAcademy

7:51

2. Pomalu pečený bůček s květákovým pyré

V tomto videu se dozvíte, jak uvařit lahodný pomalu vařený vepřový bůček na asijském stylu s květákovým pyré s šéfkuchařem Craigem Elliottem. Toto jídlo využívá vepřový bůček, cenově dostupnější maso, které je však bohaté a chutné. V kombinaci s máslovou dýní, květákem a jablky je to dokonalý podzimní pokrm s nízkým odpadem.

Future Menus: Low-Waste Menus_3.Mezze Maze Part 1_UFSAcademy

4:29

3.Mezze Maze Část 1

Naučte se vařit Mezze Maze s šéfkuchařkou Joanne Limoanco Gedrano, cizrnovou vafli doplněnou moutabalem, avokádovým humusem, řepným želé a mikro zeleninou. V této první části vám šéfkuchařka Joanne vysvětlí ingredience a ukáže, jak vyrobit těsto na cizrnovou vafli.

Future Menus: Low-Waste Menus_4.Mezze Maze Part 2_UFSAcademy

 7:05

4. Mezze Maze Část 2

V tomto videu najdete poslední krok k vytvoření Mezze Maze s šéfkuchařkou Joanne. Ukáže vám, jak připravit moutabal (dip z lilku a tahini), nakládané želé ze zbylé šťávy z nakládané řepy a ozdobu sušenými slupkami cizrny, mikro zeleniny a nakládanou červenou řepou. Poté předvede, jak stylově položit mezze.

Future Menus: Low-Waste Menus_5.Spelt Bruschetta with Orange fermented tomato_UFSAcademy

3:50

5. Špaldová bruschetta s pomerančovými fermentovanými rajčaty

V tomto videu vás šéfkuchař Ronald Van-der-Laars naučí, jak vyrobit Zero waste špaldovou bruschettu s pomerančovými fermentovanými rajčaty. Ukáže, jak dehydrovat oranžová rajčata, udit Buffalo mozzarellu studeným kouřem a jak obkládat bruschettu s celozrnným špaldovým chlebem.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu