Italská kuchyně
Plná nápadů a tipů, tradičních i neobvyklých receptů
Italská kuchyně je plná nápadů, tipů, tradičních i netradičních receptů. Populární pizza, špagety nebo lasagně jsou stálicí v menu. Italská kuchyně také využívá ryby a mořské plody, hovězí nebo telecí maso. S námi najdete to pravé řešení pro vaši restauraci.
-
Poznejte základní druhy sýrů
Sýr je důležitým prvkem téměř v každé evropské kuchyni. Pro Italy, stejně jako pro jiné národnosti s mnohaletou tradicí výroby ...
-
Penne se špenátem a ricottou
Těstoviny se špenátem můžete nakonec ozdobit piniovými oříšky, které se také výborně hodí do omáček, salátů a slaných rýžových ...
-
-
Druhy rajčat v italské kuchyni
Jaká jsou rajčata, taková je kuchyně. Italští mistři vědí, že dobře vybraný druh rajčat je základem úspěšných pokrmů. Jiná rajčata se používají do salátů, jiná do omáček.
-
Jak připravit rajčatové sugo
Jak každý šéfkuchař ví, že sugo není žádný rajčatový protlak nebo jen propasírovaná rajčata. Sugo znamená v italštině „omáčka“ a jde o tradiční rajčatovou omáčku, kterou si můžete vyladit dle vlastních chutí a preferencí.
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.