Francouzská kuchyně
Elegantní a sofistikovaná chuť!
Elegantní a sofistikovaná chuť! Objevte s námi tajemství francouzské kuchyně, která významně ovlivnila styl vaření téměř všech ostatních západních evropských zemí.
-
Zapékaný losos s chřestem v holandské omáčce
Pokrm francouzské kuchyně. Při vaření chřestu do něj přidejte oloupanou nakrájenou bramboru a půlku cibule, aby se chuť chřestu...
-
David Toutain mluví o inspiraci
-
Mušle svatého Jakuba s rajčatovou marmeládou a okurkovým pyré
Mušle svatého Jakuba jsou svalem hřebenatky svatojakubské. Stejně jako pro všechny ryby a ostatní plody moře i pro mušle svatéh...
-
Ústřice - francouzská pochoutka
Ačkoli jsou ústřice k dispozici po celém světě, pokud chcete vyzkoušet to nejlepší z těchto slaných pochoutek, musíte do Francie. Ústřice se zde pěstují již od římských dob a jsou součástí stravy po staletí. Co potřebujete vědět, abyste je správně naservírovali?
-
-
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se