
Trendy na trhu |
-
Whole-food, Plant-based dieta: Základní principy
-
Měla by každá restaurace nabízet vegetariánská jídla?
Procento vegetariánů a veganů není v celé populaci zatím moc velké. Nejsou to však oni, kdo stojí za širší nabídkou vegetariáns...
-
Focení jídla: 6 tipů, jak udělat profesionální fotky jídla
Kulinární fotografie nemusí být náročné! Dokonce i fotoaparátem v telefonu můžete udělat snímky svých jídel, které s pýchou zve...
-
Povědomí o životním prostředí — jak může pozitivně ovlivnit podnikání v cateringu
Povědomí o životním prostředí je pro stravovací průmysl stále důležitějším tématem. Jak může efektivní snižování množství odpad...
-
Bezmasý gril
Grilované pochoutky milují snad všichni - masožravci, vegetariáni i vegani. Přemýšlíte, jak byste obnovili bezmasé varianty z ...
-
Jak ochutit grilovanou zeleninu?
Grilovaná zelenina může představovat skutečnou delikatesu. Vše, co pro to můžeme udělat, je správně zeleninu okořenit. Odměnou ...
Sezónní menu jaro / léto
-
Čerstvý salát po celou dobu akce
Povadlý a promáčený salát je noční můrou kuchaře – zejména nyní, když popularita zdravé stravy, která zahrnuje mnoho zeleniny, ...
-
Letní menu: Svěží gastronomické trendy
Letní menu musí být chutné, výjimečně fresh a je také důležité vychutnat si ho v dobré společnosti. Těžká hlavní jídla v létě n...
-
Grilovaná zelenina: Jak zvýraznit její přirozenou chuť?
Stále více a více hostů přichází do restaurace s očekáváním zdravého a barevného pokrmu - a grilovací sezóna není žádnou výjimk...
Sezónní menu podzim / zima
-
Vegetariánská a veganská jídla na zimu
Nastala zima a pro hosty jsou restaurace místy, kde se rádi ohřejí po procházce v chladném počasí. Co můžete podávat hostům, kt...
-
Sezonní průvodce zimní zeleninou a ovocem: osm surovin, které by ve vaší zimní nabídce neměly chybět
Zelenina a ovoce jsou dostupné prakticky celoročně, ovšem většinou se sklízejí v období pro ně typickém. Použití sezonní zeleni...
-
Fermentace (kvašení) potravin — více než jen kysané zelí
Fermentace je jednou z nejzdravějších metod konzervování potravin. Díky působení bakterií a hub získá potravina nové příchutě, ...
-
Trend na září: Zapomenutá zelenina
Artyčok, kozí brada, nebo patizony— to je jen několik druhů zapomenuté zeleniny, která dříve vládla v kuchyni. V současnosti se...