Ochrana zisku podniku i během COVID-19
Udržujte provoz vašeho podniku i během COVID-19
-
Význam výpočtu nákladů
Maximalizujte svou ziskovost pomocí lepšího řízení nákladů.
-
Tři hlavní náklady a jak je snížit
Zjistěte, jaké náklady snížit a jak toho nejlépe dosáhnout.
-
Průvodce terminologií
Používejte náležitou terminologii, abyste dokázali správně stanovit náklady na nákup potravin.
-
Kalkulace nákladů na potraviny
Určete své náklady na nákup potravin a stanovte prodejní cenu svých pokrmů.
-
Řízení výnosů
Naučte se, jak můžete řídit výnosy, abyste snížili náklady a zvýšili zisk.
-
Test výnosů
Spočítejte výnos ze svých pokrmů a zjistěte, kolik potravin na ně potřebujete nakoupit a další.
-
Efektivita nákladů v těžkých časech covidu
Tipy a triky pro optimalizaci nákladů ve vaší restauraci nebo hotelu