Všechny dobré pokrmy začínají dokonalým základem. Proto jsme naši řadu bujónů Knorr Professional přizpůsobili potřebám a požadavkům profesionálních kuchyní.
Naše výrobky nabízejí přirozenou a intenzivní chuť s trvale vysokou kvalitou a zároveň s čistou recepturou – neobsahují alergeny a jsou bez palmového oleje. Získáte tak dokonalý základ pro moderní a zdravou přípravu jídel.
Naše výrobky neustále dále vyvíjíme, abychom vyhověli rostoucím potřebám a požadavkům.
Naše produktové novinky
NOVINKA
Knorr Professional Zeleninový bujón
Nyní s přírodními složkami, bez lepku a laktózy, a bez palmového oleje, který přináší plnou chuť.
NOVINKA
Knorr Professional Kuřecí bujón
Nyní s přírodními složkami, bez lepku a laktózy, a bez palmového oleje. Zdůrazní chuť a vůni kuřecího masa v teplých i studených pokrmech.
NOVINKA
Knorr Professional Hovězí bujón
Nyní s přírodními složkami, bez lepku a laktózy a bez palmového oleje se silnou vůní a chutí vývaru z hovězího masa. *
Pro každou kuchyni vhodný bujón
Náš rozmanitý sortiment nabízí optimální řešení pro každý typ kuchyně a procesu. Od gastronomie po společné stravování. Stáhněte si našeho průvodce se všemi dostupnými Knorr Professional bujóny a najděte si bujón, který vám vyhovuje:
Trvalá udržitelnost
Neustále pracujeme na tom, aby naše výrobky byly udržitelnější. Například naše obaly jsou opakovaně použitelné a naše eurokontejnery jsou již plně recyklovatelné. Od konce roku 2021 jsou naše kbelíky na bujón Knorr Professional postupně nahrazovány recyklovaným plastem.
Zjistěte více o našich obalech a o tom, jak dbáme na udržitelnost:
Brožura s našimi novými bujóny
Naše nové Knorr Professional bujóny bez alergenů jsou díky čistému složení vhodné také pro vaření ve školních jídelnách. Naši kuchaři ve spolupráci s iniciativou "Vím co jím" připravili inspirativní brožuru s nutričně vyváženým jídelníčkem pro děti. Najdete v ní detailní recepty na polévky, hlavní jídla a saláty. Stáhněte si tuto brožuru ZDARMA a potěšte dětské strávníky nejen ve školních jídelnách, ale také ve vaši restauraci.