Menu

Výborně to řekl Marco Pierre White: „Velcí šéfkuchaři se rodí se sebejistotou a vynikající jídla vznikají z vypočítavosti.“ A právě jídla z těstovin představují jednu z možností, jak si bezpečně zvyšovat zisk. Na mnoho způsobů.

Food cost. Jídla z těstovin jsou nízkonákladová. Díky nim můžete vyrovnat cenu dražších produktů a udržet food cost na požadované úrovni. Při objednávce větších balení a také díky spolupráci s dodavatelem lze vyjednat dobré ceny. To se týká nejen těstovin, ale i jiných produktů. Nízkonákladová jídla z těstovin pomohou zvláště v měsících s menším provozem.

Úspora času a energie Těstoviny dobré kvality dostupné v sušené podobě představují vynikající příležitost, jak do jídelníčku zařadit jídla, která jsou nejen chutná, ale také se snadno připravují. V souladu se zásadou mise and place se většina věcí připravuje před servírováním. Pokud bude vaším úkolem pouze uvařit těstoviny a ohřát omáčku, budete moci v hodinách největšího náporu hostů připravit větší počet jídel a vytvořit v restauraci větší zisk. 

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu